Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte

El càncer de còlon i recte

És un dels més freqüents entre els homes i les dones de més de 50 anys. La majoria de vegades es desenvolupa a partir de petites lesions (pòlips) de l’interior del còlon o intestí gros, que poden acabar transformant-se en un càncer. Si es detecta a temps, és més fàcil de tractar.

Quins signes i símptomes dóna el càncer de còlon i recte?

La majoria de vegades el càncer no produeix cap molèstia fins que la malaltia està avançada. Si presenteu sang en les deposicions, canvis en els hàbits intestinals durant més de sis setmanes, pèrdua de pes o cansament inexplicables o malestar abdominal persistent, heu de consultar el vostre metge.

PDF Programa de detecció precoç
de càncer de còlon i recte

Comments are closed.